Turvallisuuskoulutusta Oulussa ja koko Pohjois-Suomessa

Ota meihin yhteyttä

Yrityksemme tarjoaa koulutukset sekä yksityiselle turvallisuusalalle että erilaisille yrityksille ja yhteisöille. Järjestämme järjestyksenvalvojan perus-, kertaus- ja voimankäyttökoulutukset sekä vartijan voimankäyttökoulutukset. KATSO TULEVAT KOULUTUKSEMME ETUSIVUN "AJANKOHTAISTA"-OSIOSTA!

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme räätälöityjä turvallisuuskoulutuksia kuhunkin tarpeeseen. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa räätälöidyt palo- ja pelastusturvallisuus- sekä esimerkiksi uhkatilannekoulutukset asiakaspalvelutyöhön.

Henkilöstön jatkuva ja järjestelmällinen koulutus turvallisuusasioissa antaa valmiudet toimia tehokkaasti arjen häiriö- ja vaaratilanteissa. Kouluttajillamme on pitkä tausta erilaisista koulutustehtävistä sekä ammattitaito niin yksityiseltä turvallisuusalalta kuin viranomaistoiminnastakin.


Ympäristön aktiivinen havainnointi, riskien tunnistaminen, valmiiksi harjoitellut toimintamallit, varautuminen toimintaa uhkaaviin riskeihin ja raportointikäytännöt jokapäiväisessä työssä auttavat yritystä selviämään vaara- ja vahinkotilanteista ilman turhia sairauspoissaoloja tai jopa toiminnan keskeytymistä.

Säännöllisen koulutuksen tuoman varmuuden ansiosta turvallisuuden tunne työpaikalla kasvaa. Tämä heijastuu yrityksen kaikkeen toimintaan ja auttaa osaltaan luomaan työpaikalle toimivaa turvallisuuskulttuuria.


Laadimme tai päivitämme yrityksenne tai yhteisönne pelastus-, turvallisuus- tai valmiussuunnitelmat sekä laadimme henkilöstönne perehdytyksen tueksi turvallisuuteen liittyvät koulutusmateriaalit.

Olkaa yhteydessä ja kertokaa palvelutarpeestanne, niin räätälöimme tarjouksen juuri teille sopivasta palvelupaketista!

Turvallisuuskoulutus; asiakkaat

Asiakkainamme on oppilaitoksia, yhteisöjä, yrityksiä sekä yksityishenkilöitä, joille toteutamme laadukkaita koulutuspalveluita vastaamaan heidän erilaisiin tarpeisiinsa. KATSO TULEVAT KOULUTUKSEMME ETUSIVUN "AJANKOHTAISTA"-OSIOSTA!