Kiinteistöhuoltopalvelut Oulussa 

Ota meihin yhteyttä

Yrityksemme New Flow Services Oy tarjoaa monipuolisia kiinteistöpalveluja ammattitaidolla Oulussa. Palveluihimme kuuluu muun muassa kesä- ja talvikunnossapito sekä pihojen pesut. Palvelemme joustavasti sekä yksityisiä että yrityksiä. 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme kiinteistöpalveluista. Räätälöimme palvelumme toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Tarjoamme kaikki laadukkaat palvelumme hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. 

 

Yhteyshenkilö

Raine Backman
041 313 3429

raine.backman@newflow.fi

Toteutamme erilaisia kiinteistöhoitopalveluita ulkona. Työskentelemme avaimet käteen -periaatteella eli sinun tarvitsee vain kertoa meille, minkälaisiin kiinteistöhoitotöihin tarvitset osaavaa tekijää. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista.

 

Kun tilaat kiinteistöhuoltopalvelut meiltä, voit siis olla varma, että kiinteistösi ulkoalueet ovat siistit sekä kesällä että talvella. Talvisin teemme muun muassa lumityöt ja kesäisin hoidamme nurmikon leikkuut.  

 

Yrityksemme tunnetaan ripeästä palvelustaan. Lähdemme töihin heti, kun apuamme tarvitaan ja tiedämme, miten työskennellä kustannustehokkaasti.

Työskentelemme sekä koneellisesti että käsin

Hoidamme kiinteistöhoitotyöt ulkona sekä koneellisesti että käsin kohteen vaatimukset huomioiden. Käytössämme on kattava työvälineistö, joka mahdollistaa monipuolisten kiinteistöhoitopalveluiden tarjoamisen ja niiden sujuvan toteutuksen.  

Tilaa meiltä tehokkaat pihojen pesut

Tarvitsetko luotettavasti palvelevaa alan ammattilaista hoitamaan kiinteistösi pihan pesun säännöllisin väliajoin? Käänny rohkeasti yrityksemme puoleen. 

 

Ulkona toteutettaviin kiinteistöhoitotöihimme kuuluu olennaisena osana pihojen tehokkaat pesut. Olkoon pihasi pieni tai suuri, voit olla varma, että pesemme sen putipuhtaaksi oikeita työvälineitä ja -menetelmiä käyttäen. Pihojen puhtaus lisää huomattavasti asumisviihtyisyyttä. Tästä syystä siihen kannattaa aina panostaa. 

 

Työskentelemme vastuullisesti, sovituista aikatauluista kiinni pitäen. Noudatamme tarkoin myös työturvallisuusmääräyksiä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä asiantuntevaan palveluumme ja haluavat solmia kanssamme pitkiä asiakkuussuhteita.