Voimankäytön lisäkoulutus (16h)

Järjestämme Oulun seudulla seuraavan järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksen la ja su 3.-4.7.2021 päiväkoulutuksena. Koulutuksen kesto on 16 oppituntia. Koulutus sisältää teoriaopetusta ja käytännön harjoittelua.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että osallistujalla on suoritettuna vartijan tai järjestyksenvalvojan fyysisen voimankäytön perusteet (6h) koulutus, tai sitä edeltänyt vartijan voimankäytön yleinen osa (4h/6h). Lisäksi osallistujalla tulee olla suoritettuna kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus (5h). 

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus sisältää teoriaosion, jossa kerrataan järjestyksenvalvojan oikeudet ja velvollisuudet sekä eri harjoitteisiin liittyviä teoria-asioita. Käytännön harjoitteissa kerrataan käsirautojen, patukan/teleskooppipatukan sekä kaasusumuttimen käyttö, opetetaan kuljetus ja hallintaotteita, maahanvientejä, maassahallintaa, parityöskentelyä sekä toimintaa hätävarjelutilanteissa. Tekniikoiltaan koulutus vastaa esimerkiksi poliisin fyysisen voimankäytön koulutusta.

Koulutuksen hinta on 180,00 euroa (sis. alv24%). Tarvittaessa koulutuksen voi maksaa 2. osassa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen tulee peruuttaa viimeistään 5 päivää ennen koulutusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta ajoissa tai ilmoittatuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, koulutusmaksu veloitetaan täysimääräisenä.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen jussi.peltola@newflow.fi. Koulutuksen tarkempi info lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Lisätietoja kurssista sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040 582 0758.

0
Feed