Koulutus

Turvallisuuskoulutusta | Oulu, Inari, Ivalo, Saariselkä ja Pohjois-Suomi

Tarjoamme koulutuspalveluja niin yritys- kuin yksityisillekin asiakkaille. Kartoitamme työyhteisönne koulutustarpeet ja räätälöimme juuri teidän toimintaympäristöönne sopivat ratkaisut.

Järjestyksenvalvojat

On tarkoitus sitten talkoilla, saada sivutuloja opiskelun oheen tai vaikkapa työllistyä kokopäiväisesti turvallisuusalalle, järjestyksenvalvojan peruskurssi toimii astinlautanasi.

Koulutamme Poliisihallituksen vahvistamat peruskurssit, kertauskoulutukset, sekä voimankäyttökoulutukset.

Peruskurssi 40 h Kertauskoulutus 8 h Kaasusumutinkoulutus (11 h) / 5 h Voimankäytön lisäkoulutus 16 h

Vartijat

Vartijan voimankäyttökoulutukset tilauksesta kaikkialle Suomeen. Meiltä löytyy viranomaisvaatimusten mukainen koulutusvälineistö, sekä tarvittaessa järjestämme myös koulutukseen tarvittavat tilat käyttöön.

Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäytön yleinen osa 6 h Vartijan teleskooppipatukkakoulutus 5 h Vartijan kaasusumutinkoulutus 5 h Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus 8 h

Yritykset ja yhteisöt

Henkilöstön jatkuva ja järjestelmällinen koulutus turvallisuusasioissa, antavat työntekijöille valmiudet toimia tehokkaasti arjen häiriö- ja vaaratilanteissa.

Ympäristön aktiivinen havainnointi, riskien tunnistaminen, valmiiksi harjoitellut toimintamallit vahingon sattuessa, varautuminen toimintaa uhkaaviin riskeihin ja raportointikäytännöt jokapäiväisessä työssä, auttavat yritystä selviämään vaara- ja vahinkotilanteista ilman turhia sairauspoissaoloja tai jopa toiminnan keskeytymistä.

Säännöllisen koulutuksen tuoman varmuuden ansiosta, turvallisuuden tunne työpaikalla kasvaa. Tämä heijastuu yrityksen kaikkeen toimintaan ja auttaa osaltaan luomaan työpaikalle toimivaa turvallisuuskulttuuria.

Hätäensiapu 4h / 8h Alkusammutus pelastautuminen 2 h / 4 h Aulahenkilöstön turvallisuus 3 h / 6h Uhkatilanteet hallinta asiakaspalvelussa 2 h / 4 h Asiakkaan fyysinen hallinta uhkatilanteessa (6 h) Muut