Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus la 13.2.2021, Oulu

Järjestämme Oulun seudulla seuraavan järjestyksenvalvojan kertauskoulutuksemme la 13.2.2021 päiväkoulutuksena.

Kurssin kesto on 8 oppituntia. Kurssi sisältää teoriaopetusta ja käytännön harjoittelua.
Teoriaosion aiheina ovat mm. muuttunut lainsäädäntö, sekä järjestyksenvalvojan oikeudet ja velvollisuudet. Käytännönosiossa harjoitellaan turvatarkastuksia.
Kurssin hinta on 109 € (sis alv 24 %). Tarvittaessa kurssin voi maksaa kahdessa osassa. Kurssimateriaalit ja todistukset sisältyvät kurssin hintaan.
Kurssin hyväksytysti suorittaneet voivat hakea kotipaikkakuntansa poliisilta järjestyksenvalvojan oikeuksien uusimista.
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen tuomas.lepisto@newflow.fi. Voit kysyä lisätietoja kurssista sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040 734 5865.


Huomioitavaa: Nykyisen peruskoulutuksen astuttua voimaan 1.1.2017, poistui 6 kk sääntö järjestyksenvalvojakortin uusimisessa. Jos peruskurssi on suoritettu ennen 1.3.2007, hyväksynnän tulee olla voimassa katkeamattomasti (jv-kortti ei saa vanhentua). Jos peruskurssi on suoritettu 1.3.2007 jälkeen, järjestyksenvalvojakortin voi uusia kertauskoulutuksella, vaikka 6 kk hyväksynnän päättymisestä olisikin kulunut.
Lainsäädännön muutoksen myötä järjestyksenvalvoja menettää hyväksyntää uusiessaan oikeuden kantaa ja käyttää voimankäyttövälineitä, mikäli hänellä ei ole suoritettuna "fyysisen voimankäytön perusteet (6 h)" - koulutusta tai sitä edeltänyttä "vartijan voimankäytön yleinen osa (4 h tai 6 h)" - koulutusta. Vanhan peruskurssin (24 h tai 32 h) voimankäyttöosiota ei enää 1.1.2017 jälkeen hyväksytä uusiin kortteihin voimankäyttövälineiden käyttäjäkoulutukseksi, joka oikeuttaisi järjestyksenvalvojaa kantamaan mukanaan esimerkiksi käsirautoja tai enintään 70 cm pitkää patukkaa.

Voimankäyttövälineiden kanto-oikeus säilyy siirtymäsäädösten mukaan vanhan hyväksynnän loppuun saakka, mutta uutta hyväksyntää hakiessa järjestyksenvalvoja menettää oikeuden kantaa tai käyttää voimankäyttövälineitä.
"Fyysisen voimankäytön perusteet" - koulutus vaaditaan myös silloin, mikäli järjestyksenvalvoja haluaa osallistua esimerkiksi kaasusumuttimen käyttäjäkoulutukseen (5 h) tai teleskooppipatukan käyttäjäkoulutukseen (5 h).

0
Feed

Jätä kommentti